Despre Noi

Cidev Concept S.R.L.

Cidev Concept este o agentie de marketing tanara cu peste 10 ani de experienta in mediul de web design, grafica publicitara, identitate vizuala si vanzare online. Agentia a fost creata din pasiunea pentru mediul online, dar si din misiunea noastra de a oferi solutii si ultimele tehnologii pentru publicitate online.

Fiecare nou proiect este o noua sansa de a dovedi creativitatea, cunostintele, ideile, experienta si potentialul nostru acumulat in ani. Portofoliul nostru reflecta pasiunea, dar si dezvoltarea in domeniul de web design.

Noi suntem o agentie de web design ce acorda o deosebita atentie pe multumirea clientilor. O colaborare reusita reprezinta clientul multumit.

cidev concept s.r.l.

De ce ne-ai alege?

Firma si-a inceput activitatea prin oferirea de solutii inteligente de marketing online pentru orice afacere.

Misiunea noastra

Dorim sa oferim solutii ideale si eficiente de publicitate online pentru orice tip de afacere.

Viziunea noastra

Tinta noastra ideala este de a integra noile tehnologii ce au aparut in mediul online.

Valorile noastre

Imaginea noastra este oglindita de pasiunea pentru web design, SEO, identitate vizuala si marketing online.
10
ANI DE EXPERIENTA
547
WEBSITE-URI REALIZATE
721
WEBSITE-URI OPTIMIZATE
1312
BRANDING SI REBRANDING

Despre Cidev Concept

 

Agentia noastra de publicitate are la baza o echipa de experti ce doresc sa ajute firmele sa ajunga la succesul dorit. Dorim sa raspundem cererii de pe piata pentru solutii eficiente de marketing online. De aceea, avem la dispozitie o gama larga de servicii. Cu ajutorul strategiilor eficiente de marketing, numarul de vanzari va creste in timp.

 

Serviciile de web design sunt ideale pentru a crea un site de prezentare, catalog de produse sau magazin online. Iar daca ai nevoie de o imagine noua, serviciile noastre de identitate vizuala si creare logo sunt ideale pentru un nou brand. Pentru o prezenta online puternica, sunt necesare strategii de optimizare SEO si Link Building eficiente. Si pentru a asigura o performanta continua a website-ului, avem la dispozitie pachete de mentenanta si gazduire. Alaturi de echipa Cidev Concept, succesul e mai aproape!

Servicii de calitate la preturi avantajoase!

 

Echipa noastra are ca scop principal succesul clientilor nostri. Tratam fiecare client cu respect si dorim sa il cunoastem cat mai bine, pentru a oferi servicii personalizate. De la crearea unei noi imagini pentru afacerea acestuia, la realizarea unui website ce reprezinta compania, noi avem solutiile eficiente! Fiecare nou proiect este o noua sansa de a ne folosi ideile creative si experienta acumulata in ani. Portofoliul nostru construit de-a lungul anilor reprezinta totalitatea ideilor noastre cu dorintele clientilor.

 

Noi stim cat de importanta este promovarea afacerii in mediul online si offline. De aceea va punem la dispozitie serviciile noastre variate. De la crearea unui logo unic, la o identitate vizuala a intregii companii, la realizarea unui website pentru afacere. Iar pentru a mentine website-ul pe primele pozitii, va oferim serviciile noastre de Link Building si optimizare SEO. Totodata, serviciile noastre de mentenanta website sunt ideale pentru a mentine functionarea site-ului in parametri normali.

Echipa noastra

Echipa noastra va sta la dispozitie cu solutii pentru web design, web development, SEO si mentenanta website pentru succesul afacerii tale!

Radu Aurel Marius

Co-founder / CEO

Radu Timea

Co-founder / Expert SEO

arthur12223

Arthur

Responsabil anti-stress

Solutii inteligente de marketing online!

Call Now Button