Facebook plugin WordPress – care este utilitatea sa pentru site-ul tau Web?

Facebook plugin WordPress - care este utilitatea sa pentru site-ul tau Web?

Facebook plugin WordPress – Facebook sau WordPress nu mai au nevoie de nicio prezentare. Fie ca esti in cautarea unei modalitati de a asocia Facebook cu un cont de WordPress, fie ca ai nevoie de cele mai bune extensii care sa iti permita sa folosesti WordPress precum un site vitrina pentru e-commerce, acest articol iti va explica modul in care te poti folosi de intregul potential al celor doua platforme combinate.

De exemplu, prin conectarea contului tau de WordPress la Facebook, poti intelege mai bine modul in care utilizatorii interactioneaza cu afacerea ta. Daca iti vei partaja evenimentele, poti optimiza targetarea si livrarea anunturilor pe Facebook pentru a imbunatati rezultatele afacerii.

Facebook plugin WordPress – care este utilitatea sa pentru site-ul tau Web?

Care este diferenta intre o pagina de Facebook si un plugin Facebook wordpress?

Sa ai un plugin Facebook pe un site sau o pagina de Facebook, este un lucru complementar. Paginile de Facebook, au intr-adevar, mai multe misiuni:

  • Sa comunice noutatile tale, partajand un continut atractiv precum articole, postari de blog, sondaje, un continut pertinent publicat de diverse medii… pe scurt, tot ceea ce ar putea fi pe placul clientilor pe care vrei sa ii atragi.
  • Poti sa te bucuri de mai multa popularitate pe web gratie numarului de like-uri primite de la utilizatorii retelei sociale. Cu cat vei avea mai multe like-uri, cu atat pagina ta va fi mai vizibila pe feeds, partajata si va atrage atentia noilor clienti.
  • Poti interactiona cu clientii si potentialii clienti extrem de usor. Utilizatorii de Facebook te pot contacta extrem de usor apasand pe unul din butoanele afisate pe paginile retelei tale sociale.
  • Este vorba si despre a crea o relatie de proximitate cu clientii si viitorii clienti. Prin intermediul acestei pagini pe reteaua de socializare, transmiti imaginea unei companii care este aproape de clienții sai. Acest lucru va consolida atasamentul utilizatorilor Facebook fata de marca ta.
In plus…

Trebuie sa fii neaparat pe Facebook. Oare de cate ori ai auzit acest lucru? Un lucru care poate sa devina uneori destul de plictisitor sau enervant, dar Facebook este un element esential pentru conexiunea cu utilizatorii si pentru difuzarea unui continut in masa.

Facebook plugin WordPress - care este utilitatea sa pentru site-ul tau Web?Fie ca ai un numar mare de abonati deja, fie ca nu, este la fel de important sa gasesti cele mai bune extensii WordPress.

Deci, daca iti doresti sa afisezi o pagină de Facebook sau un flux de stiri, sa integrezi butoane Facebook, sa publici comentarii Facebook pe WordPress, sa partajezi automat unele articole, sa adaugi chat Messenger la WordPress sau sa te conectezi automat la WordPress utilizand Facebook, acest lucru este posibil. Iata care sunt cele mai bune Facebook plugin WordPress.

Smash Balloon Social Post Feed

Cu siguranta ca este vorba despre cel mai popular plugin pentru a integra feed-ul de la Facebook in WordPress, fiind in acelasi timp in intregime personalizabil. Se poate afisa un numar nelimitat de feeds de pe pagina sau de pe un grup de Facebook si se pot adapta site-ului gratie unor optiuni numeroase de personalizare.

Care sunt cele mai importante functionalitati?

Este compatibil cu strategia ta de SEO si poate influenta in mod pozitiv referentierea naturala deoarece un continut de feed Facebook poate sa fie explorat de motoarele de cautare.

Este in intregime personalizabil. Un feed va adopta deci by defaut stilul temei tale WordPress.

Un numar nelimitat de fluxuri de stiri de la diferite pagini de Facebook datorita utilizarii unui shortcode.

Easy Social Post Feed

Este vorba despre un Facebook plugin wordpress care permite fie afisarea unui flux de stiri, fie Facebook Like Bok, fie amandoua. Acest plugin poate propune si integrarea fluxului de pe Instagram.

Care sunt cele mai importante functionalitati ale sale?

Pop-up- poti afisa imagini, videoclipuri si albume intr-o fereastra de pop-up avansata. Poti naviga de asemenea intre imaginile de la articole, folosind legaturile precedente si urmatoare in fereastra contextuala.

Multiple fluxuri de stiri – nu exista nicio limita atunci cand vine vorba despre afisarea de feeds pe site. Un shorcode si widget functioneaza intr-o maniera independenta.

Un generator de shortcodes. Se poate genera extrem de usor un shortcode pentru a afisa un feed Facebook unde iti doresti.

Widget For Social Page Feed

Ofera cea mai simpla modalitate si cea mai atragatoare de a afisa like-urile de pe pagina de Facebook in bara laterala WordPress.

Cele mai importante functionalitati ale sale:

Posibilitatea de a introduce ID-ul aplicatiei Facebook (sau de a utiliza ID-ul implicit al aplicatiei) si de a-l adauga la widget, impreuna cu adresa URL a paginii de Facebook. Optiuni de configurare precum a afisa/masca publicatiile din cronologie, a afisa/masca pozele de profil, selectarea limbii sau css personalizat.

BestWebSoft’s Like&Share

Un plugin care reprezinta o excelenta solutie pentru a adauga un buton de Like, de Follow sau de Share pentru articole, pagini sau widgets. Este si o excelenta modalitate de a primi cele mai pozitive comentarii de la utilizatori, de a obine o expunere mediatica si o validare de la consumatori pentru marca ta.

Care sunt cele mai importante functionalitati ale sale?

  • Se pot adauga butoane de Like, Follow sau Share.
  • Se poate schimba ID-ul aplicatiei Facebook.
  • Se poate modificat paleta de culori pentru butonul Share.
Call Now Button