Ce este un Audit SEO?

Audit SEO Brașov

Un Audit SEO Brașov poate să scoată la iveală problemele de indexare ale site-ului. Chiar dacă ai considerat website-ul tău ca fiind modern și performant, indexarea rapidă a acestuia nu este asigurată fără strategii SEO puternice. Fie că a fost recent lansat, sau este de ceva timp online, dacă ai observat că nu este pe primele pozitii pe Google, poti considera sa apelezi la un Audit SEO Brasov. La Cidev Concept vei gasi serviciile complete de audit SEO oferite de expertii nostri.

Audit SEO Brasov – Se face in 2 etape. Prima etapa o reprezinta studierea sanselor de indexare pe motoarele de cautare. A doua este identificarea problemelor: cuvinte cheie, continut, titluri si descrieri meta etc. Dupa aceea vom propune strategii eficiente de SEO si Link Building astfel incat sa ajute website-ul sa se ridice pe Google in timp.

Cuvinte cheie

Vom verifica cuvintele cheie folosite si le vom identifica pe cele mai relevante afacerii tale.
Audit SEO Brașov
Audit SEO Brașov

Competiția

Competiția ta pe mediul online va fi analizată și vom crea strategii mai puternice de SEO.

Probleme de indexare? Te putem ajuta!

Din cauza regulilor de indexare impuse de motoarele de căutare, multe site-uri vor pierde pozițiile fruntașe de pe internet. Iar fără strategii eficiente de SEO și Link Building, un site nu va mai avea șanse să se ridice în scurt timp. Dacă website-ul tău a pierdut primele poziții, sau dorești să îl lansezi și să fie văzut mai repede, te putem ajuta. Echipa noastră de experți SEO vor analiza cuvintele cheie folosite, titlurile și descrierile meta și competiția ta. Dacă sunt cuvinte cheie greșite, Google-ul nu le consideră relevante și nu va indexa website-ul. Totodată, titlurile și descrierile meta sunt ceea ce atrag vizitatorii, iar dacă sunt incorect scrise, utilizatorii nu vor vizita site-ul.

Echipa noastră de experți va efectua auditul și va identifica orice problemă de indexare. Va propune mai apoi soluții eficiente de optimizare SEO.

Ce spun clienții

Call Now Button