Creare logo Brașov

Agentie Creare logo Brașov

Creare logo Brașov – Un logo, sau simbolul afacerii, este baza la care stă identitatea vizuală a unui business. Este primul lucru observat de potențialii clienți, și ceea ce va rămâne în memoria lor. Dacă logo-ul nu este interesant, este prea complicat sau neclar, nu va atrage deloc atenție. Un logo trebuie să respecte reguli de design, cum ar fi liniile, culorile, elementele folosite etc.

Experții noștri de la Cidev Concept, având experiență de peste 10 ani în marketing, au cunoștințele și experiența necesare creării unui logo unic și atractiv.

Alege un logo unic pentru imaginea afacerii tale!

Care ar fi motivul principal pentru care ai alege serviciile de creare logo Brașov de la Cidev Concept?

Graficienii noștri, cu experiență vastă de peste 18 ani în domeniu, au acumulat cunoștințele necesare și au învățat care sunt noile tendințe de pe piață.

Pașii de realizare a unui logo

Prima etapă este stabilirea conceptului de bază pentru logo-ul afacerii. Se vor adăuga mai apoi culorile pentru logo conform dorințelor tale, dar și a regulilor de design. În logo se adaugă ultimele detalii și îl vei primi în câteva variante, in funcție de caz. Astfel, vei putea alege varianta preferată.

Îți ascultăm dorințele despre cum va fi logo-ul și vom veni cu propuneri și idei creative. Combinând dorințele tale și soluțiile noastre creative, rezultatul va fi un logo atractiv ce va deveni imaginea oficială a afacerii tale.

Call Now Button