Găzduire website Brașov

Găzduire Website Brașov

Găzduire Website Brașov – La lansarea unui nou website, este nevoie și de o găzduire. O găzduire de calitate oferă mai multe avantaje. Cum suntem obisnuiți cu noile tehnologii, ne așteptăm ca un website sa se încarce în 3 secunde. Din cauza unei performanțe slabe, site-ul nu se va încărca în timp util iar utilizatorii îl vor părăsi. Acest fapt aduce cu sine scăderea vânzărilor. Dar o găzduire de calitate va asigura și performanță mare și viteză de încărcare rapidă. Iar Google-ul îl va detecta ca fiind un site rapid și îl va indexa mai rapid.

Alegând unul din pachetele noastre, vei avea parte de găzduire cu certificat SSL, antivirus, back-up periodic, monitorizare și suport tehnic.

De ce să ne alegi?

Iată o serie de beneficii pe care le va avea site-ul tău, dacă alegi să colaborezi cu noi.

Performanță

Performanța ridicata vine odată cu gazduirea de calitate si serviciile de monitorizare 24/7.

Certificat SSL

Având certificat SSL, website-ul va fi bine văzut de către Google și va fi indexat.

Antivirus

Protecția antivirus este eficientă contra atacurilor cibernetice.

Trafic nelimitat

Indiferent de numărul de vizite pe site, performanța va fi mereu ridicată.
Găzduire website Brașov

Găzduire de calitate și SEO

Noile reguli au impus și performanța unui website ca fiind un criteriu principal de indexare. Cum certificatul SSL a devenit important în ultimii ani, acesta a devenit un standard pentru website-uri. Fără certificat SSL, Google-ul îl va vedea ca fiind nesigur, și nu îl va indexa rapid. Iar fără protecție antivirus, site-ul va fi vulnerabil la atacuri, iar Google-ul îl va considera nesigur, și îl va bloca. Un website blocat este greu de recuperat și pus online.

Găzduire Website Brașov – Alege acum una din pachetele noastre de gazduire website! Website-ul tău va avea parte de certificat SSL, protecție antivirus, performanță mare și multe alte beneficii.

Call Now Button