Identitate vizuală Brașov

Creare identitate vizuală

În orice afacere, un brand și o identitate vizuală sunt esențiale pentru a te diferenția de ceilalți competitori de același domeniu, iar clienții te pot recunoaște mai ușor. În cadrul creării unui brand, cunoștințele de grafică sunt importante. Echipa Cidev Concept îți poate crea un logo și o identitate vizuală ce va fi reprezentat clar și cu design unic. Alege acum unul dintre pachetele noastre de identitate vizuală Brașov!

De ce un logo este esențial? Logo-ul este imaginea oficială a unei afaceri, fiind ușor de recunoscut printre ceilalți competitori. Elaborarea acesteia nu este o activitate ușoară. Pe lângă cunoștințele de grafică, cunoștințele de Photoshop, Corel și alte programe de design grafic sunt esențiale.

Indiferent că este vorba de crearea unui nou brand sau refacerea acestuia, îți oferim  soluții noi pentru branding sau rebranding.

În cadrul identității vizuale mai intră și produsele de marketing tradiționale: pliante, broșuri, mape, cărți de identitate, cărți de vizită etc.

De ce să ne alegi?

Alege din serviciile de mai jos cele potrivite pentru tine și business-ul tău. De restul ne ocupăm noi.

Mape de prezentare

Mapele de prezentare contin detaliile importante pentru o afacere, cum ar fi logo, slogan, adresa etc.

Pliante publicitare

Pliantele prezintă serviciile și produsele într-o structură mai simplă, pentru a expune beneficiile și caracteristicile lor.

Cărți de vizită

Accesorii de mici dimensiuni pentru afaceri, acestea au un mare impact în domeniul publicității tradiționale.

Broșuri de prezentare

Broșura de prezentare este esențială în afacere, aceasta descriind serviciile și produsele incluse într-un mod vizual atractiv.
Identitate vizuală Brașov

Marketing tradițional

Marketing-ul tradițional încă mai este utilizat, multe companii creând și folosind cărți de vizită, broșuri, mape de prezentare etc. Chiar dacă mediul online este mai popular la momentul actual, materialele de publicitate pot reprezenta un mod ideal de a transmite informații esențiale in mod rapid. De exemplu, o carte de vizita poate contine logo-ul companiei, numarul de telefon si emailul persoanei de contact. O broșură prezintă informațiile despre produse sau servicii într-un mod concis. Pliantele sunt ideale pentru prezentarea produselor și serviciilor în structură scurtă.

Echipa noastră îți oferă servicii complete de identitate vizuală Brașov!

Call Now Button