WP Manager – pentru a administra mai multe site-uri WordPress dintr-un singur loc

WP Manager – pentru a administra mai multe site-uri WordPress dintr-un singur loc

WP Manager este un serviciu care iti permite sa iti administrezi toate site-urile WordPress dintr-un singur loc. Actualizarea plugin-urilor si a temelor, backup, SEO si performanata si chiar caracteristici daca esti o agentie SEO. Unele din functiile oferite sunt contra cost dar este totusi accesibil. Insa, caracteristicile gratuite wp manager sunt suficiente pentru majoritatea utilizatorilor.

Daca creezi un blog cu gazduire proprie, exista 99% sanse sa alegi WordPress. Este usor de instalat iar disponibilitatea pluginurilor si a temelor inseamna ca poti crea site-ul dorit. Apoi iti vei spune cu siguranta: Da, este foarte usor si vei crea un al doilea blog WordPress, apoi un al treilea, apoi un al patrulea si asa mai departe. Apoi lucrurile se complica putin deoarece gluma curenta cu privire la WordPress este aceea ca petreci mai mult timp actualizand pluginuri si teme decat scriind articole.

Prin urmare, ai nevoie de o solutie pentru a gestiona mai multe site-uri WordPress dintr-un singur loc. Exista mai multe astfel de servicii cum ar fi WP Manager, WPRemote sau CMS Commander. Insa, WP Manager este cu siguranta cel mai bun pentru gestionarea mai multor site-uri WordPress dintr-un singur loc. Acesta a fost creat de un grup de dezvoltatori mai apoi a fost achizitionat de GoDaddy care a integrat o serie de caracteristici in propriile servicii. Insa, pentru moment, echipa wp manager ramane independenta.

WP Manager – prezentare generala

WP Manager – pentru a administra mai multe site-uri WordPress dintr-un singur locCu wp manager poti administra in mod gratuit un numar nelimitat de site-uri WordPress, iar functiile gratuite sunt potrivite pentru majoritatea utilizatorilor. Interfata este intuitiva si accesibisa pentru incepatori. Pentru a incepe nu trebuie decat sa te inregistrezi furnizand adresa de email. Apoi, poti adauga direct site-uri noi. Exista doua modalitati de a face acest lucru. Fie iti furnizezi datele de conectare pentru a accesa site-ul WordPress, fie instalezi wp manager pe site si lansezi procedura de identificare. De retinut este ca wp manager nu iti salveaza datele de conectare, deoarece are nevoie de ele doar pentru a instala pluginul Manage WPWorker.

WP Manager – care sunt caracteristicile gratuite oferite?

Dupa ce ai adaugat un site WordPress la WP Manager vei avea acces la urmatoarele caracteristici gratuite:

 • Gestionarea actualizarilor WordPress, ale pluginurilor si temelor;
 • Posibilitatea de a actualiza toate site-urile tale cu pluginurile si temele intr-un singur loc;
 • Backup lunar – wp manager iti ofera o copie de rezerva gratuita pe luna dar daca te ocupi in mod serios de site-ul tau, o copie de rezerva lunara este complet insuficienta. Aceasta copie de rezerva gratuita include o copie de rezerva off-site si este limitata la 250.000 de fisiere pe site.
 • Autentificare cu un singur click – aceasta este o optiune excelenta deoarece iti permite sa te conectezi la toate site-urile tale WordPress cu o singura autentificare pe care o creezi in Wp Manager.
 • Clonarea site-ului – aceasta functie este inclusa in backup-ul platit WP Manager.
 • Actualizari securizate – aceasta functie este inclusa in backup-ul platit WP Manager. Aceasta caracteristica creeaza un punct de restaurare inainte de fiecare restaurare a WordPress-ului astfel incit sa poti face o revenire daca este necesar.
 • Performance Control – controleaza performante precum viteza, optimizarea imaginilor, minificarea CSS si Java Script. Performanta wp manager este disponibila atat in versiunea gratuita cat si in cea cu plata.
 • Security Control – efectuaza verificari de securitate pe WordPress dar nu vei avea nevoie de ele daca folosesti pluginul WordFence, cel mai bun in acest domeniu.
 • Colaborarea cu echipele si clientii tai. Wp Manager iti permite colaborarea eficienta cu clientii si echipa ta.

Analize – Integrarea Google Analytics.

 • Gestionarea comentariilor. Code Snippets – Poti incorpora un cod care va fi implementat pe toate site-urile tale.
 • Mod de intretinere – Nu este nevoie sa dai explicatii. Comuta site-ul in modul de intretinere.
 • Client Reporting – Iti permite sa generezi rapoarte privind site-urile WordPress pe care le gestionezi pentru clientii tai. De exemplu, acest lucru iti permite sa le arati statistici si diferite performante. Aceasta functie este disponibila si intr-o versiune cu plata, cu mai multe optiuni.
 • Actualizari de vulnerabilitati – Detecteaza vulnerabilitatile critice care iti afecteaza site-urile WordPress si te notifica imediat.

Dupa cum poti vedea, caracteristicile gratuite ale ManageWP sunt impresionante. Dar aceste caracteristici platite sunt, de asemenea, interesante, in special cand vine vorba de backup.

Caracteristicile cu plata ale ManageWP

Cea mai interesanta caracteristica platita a ManageWP este backup-ul. Daca exista un lucru in care ar trebui sa investesti pentru site-urile tale, acela este backup-ul.

Pretul copiei de rezerva pe ManageWP

Backup-ul ManageWP costa 2 dolari pe luna pentru fiecare site. Aceasta copie de rezerva va fi gestionata de ManageWP. Dar daca platesti cei 2 dolari, atunci poti pune copiile de rezerva si pe Dropbox, Google Drive si Amazon S3. Daca alegi Dropbox, Google Drive sau Amazon, atunci va trebui sa platesti 0,13 dolari pe gigabyte pe langa taxa lunara de 2 dolari. Este foarte accesibil, desi trebuie sa recunoastem ca factura poate deveni piperata daca activezi backup platit pe zeci de site-uri WordPress. Aceasta caracteristica platita iti ofera:

 • Copii de rezerva zilnice programate;
 • Copii de rezerva la cerere;
 • Nicio limita in ceea ce priveste dimensiunea site-ului;
 • Stocare in afara site-ului pe Amazon S3 (gestionata de ManageWP).

Wp Manager este o solutie excelenta pentru gestionarea mai multor site-uri WordPress. Este intuitiv si functiile sale gratuite nu sunt o pacaleala cum se intampla cu unele pluginuri WordPress care te taxeaza la pret intreg. Optiunile sale de backup sunt extrem de interesante si nu este o coincidenta faptul ca Wp Manager este considerrat cel mai bun serviciu pentru gestionarea mai multor site-uri WordPress. Daca intr-o zi te vei satura sa iti actualizezi manual toate site-urile WordPress atunci arunca o privire asupra Wp manager si nu vei regreta.

Call Now Button